Recensies

Annebell:

“Zeer goede behandeling gehad. Ik kan het iedereen aanbevelen. De oorzaak van niet lekker in je vel zitten tot zelfs ziek worden ongemerkt misschien door gebeurtenissen in je leven of traumatische ervaringen helpen je weer bovenop en er sterker en gezonder eruit te komen onder begeleiding van deze therapheut. Zelfs eindeloze bezoekjes en pillen zijn niet meer nodig en huisartsenvereniging vaak niet wat ze kunnen betekenen voor je. Voor al diegene… Neem die stap. Zeer noemenswaardig en je gaat je weer goed voelen. Aanbeveling bij deze!” – Annebell


Anita:

“Wat fijn om je bij iemand zo op je gemak te voelen…Zeer aan te raden wanneer je niet goed functioneert en je bij deze therapie tot jezelf komt… Na de eerste behandeling al rustiger en ontspannend, zelfs de ademhaling is al relaxt. Bedankt voor nu al Rogier!”

Daan:

“Ik ben zelf nogal “down to earth” en ik word door de mensen om mij heen bestempeld als nuchter. Hierdoor stond ik er een beetje sceptisch tegenover hypnotherapie. Zeker omdat mijn eerste ervaring ergens anders minder positief was. Maar toen kwam ik jou tegen.
Jij hebt mij zo ontzettend geholpen en op zo’n fijn manier! Ik ben je zo dankbaar dat iets waar ik al heel mijn leven mee worstelde in 1 sessie om te turnen was.
Je had maar 1 sessie nodig voor iets waar ik al zo lang mee zat en me maar niet lukte. Onvoorstelbaar en bijna ongelofelijk maar ik heb het nu zelf ervaren en het kan dus echt!
Ik ben zelfs zo enthousiast dat ik zelf wil gaan kijken om iets met hypnotherapie te gaan doen voor mezelf en als aanvulling van mij als persoon en e.v.t. voor mijn bedrijf. Ik had gewild dat onze wegen eerder hadden gekruist!”


Mark:

“Ik was erg overprikkeld en moe door het jachtige bestaan van carrière, gezin en andere activiteiten. Ik zat tegen een burn-out aan. Door de sessies van Rogier kreeg ik de energie terug en kon ik me weer focussen op dat wat belangrijk is. Ongelooflijk hoe snel dit al werkt, na de eerste sessie voelde ik direct verbetering. Rogier is kundig en heeft een hele warme stem waardoor ik snel kon ontspannen tijdens de sessies.”

Mandy:

“Hypnotherapie geeft je snel resultaat, je krijgt er positieve energie van en merkt na 1 keer al dat er dingen veranderen dit in tegenstelling tot cognitieve gedragstherapie. Issues waar je tegen aanloopt zoals angsten of irrationele gedachtes worden vanuit het onderbewustzijn aangepakt en anders geformuleerd. Ondanks de hypnosetoestand ben je er zelf bij, het is absoluut niet zweverig. Rogier weet je ook heel goed op je gemak te stellen. Echt aan te bevelen!”


Roos:

“Hypnose, ik had er nog nooit over nagedacht om dit te ondergaan. Terugkijkend heb ik heftige dingen meegemaakt. Vanuit mijn opvoeding is mij onderbewust geleerd om maar door te gaan. Maar op een gegeven moment loop je vast in het dagelijkse patroon. Op dat moment kwam ik met Rogier in contact. Voor mij kwam het op het juiste moment, ik was zover. Wat heb ik te verliezen? Hoe ik me voelde? Ik had geen controle over mijn emoties. En dat wilde ik niet meer. Na de eerste sessie zijn de emoties al in balans gekomen. Het is een hele fijne ervaring om je bevrijd te voelen. Niet meer het gevoel van die dichtgeknepen keel. Wat hebben we te verliezen in het leven? Niets. Pak je zelf op en onderga. Jij bent de nieuwe ik!”

Barbara:

“Als je nooit bang bent kan je ook niet dapper zijn” Om wel dapper te kunnen zijn besloot ik op mijn 30e een aantal belangrijke thema’s verder uitwerken zodat er ruimte ontstaat voor nieuwe energie. Nadat ik zelf veel patronen inzichtelijk had gemaakt en precies wist waarom ik ergens steeds opnieuw tegen aan liep kwam ik niet verder en kon ik vooral niet loslaten. Rogier kwam precies op het juiste moment om mij te helpen met het uit werken van de dingen die diep geworteld zaten in mijn onderbewustzijn. Tijdens de sessies voelde ik me veilig en kon ik me kwetsbaar openstellen voor alles wat zich aandiende. Rogier neemt echt de tijd, is zeer empathisch en vooral een echte motivator! Een ontzettend fijn mens met een groot hart om anderen te helpen en dat is voelbaar. De combinatie van hypnotherapie met het reflecteren van gedrag en gevoel maken dat het voor mij een levens veranderend traject is. Ik voel me lichter, meer gecentreerd in mijn eigen kracht en vooral opgelucht dat ik niet langer meer zoveel uit het verleden hoef mee te dragen. Ik zou het iedereen aanraden!”


Esther:

“Rogier is een warm mens, werkt vanuit gelijkwaardigheid, weet een prettige, maar vooral een veilige omgeving te creëren, heeft geen oordeel over jou of waar je staat in het leven, is empathisch en oprecht geïnteresseerd in jou als mens, weet zowel tijdens een sessie als daarbuiten je te motiveren, is eerlijk, staat met zijn beide benen gewoon in de klei, is professioneel, communicatief zeer vaardig en weet waar hij het over heeft. En heeft gelukkig ook een heerlijke humor waardoor er ook gewoon lekker gelachen kan worden in alle serieuziteiten. En tja….die stem, hè 😉 ?
Zelf had ik hoe al mijn terugkerende patronen in vriendschappelijke, werk- en liefdesrelaties verliepen al helemaal geanalyseerd. Maar samen met Rogier ben ik erachter gekomen waar deze voor mij ongezonde patronen vandaan kwamen. En geleerd én letterlijk gevoeld dat beseffen zo veel meer beklijfd dan weten. Hart en hoofd weten hierdoor inmiddels beter samen te werken. Het is hard werken tijdens, maar ook na de verschillende sessies en één en ander heeft ook tijd nodig om verwerkt en toegepast te kunnen worden. Mijn ‘issues’ zijn uiteraard niet meteen allemaal opgelost, maar er is iets wezenlijk IN mij ten goede en gunste van mij veranderd. Ik gun iedereen die worstelt met dingen in zijn leven Rogier!”

Nienke:

“Top therapie! Geeft overzicht, duidelijkheid en vooral veel rust!”